Dirigent

Hans de Munnik dirigeert Rondo vanaf mei 2009.

Hij studeerde piano en koordirectie aan het Conservatorium in Utrecht en later orkestdirectie aan het Rotterdams Conservatorium. Hans leidde verschillende koren en orkesten, waaronder het Flevolands Kamerkoor en het kerkkoor van de Mariaparochie in Utrecht.

Sinds 1989 staat het Nieuwegeins Amateur Symfonieorkest onder zijn leiding. Zijn kwaliteiten als koordirigent en als orkestdirigent combineert hij bij het inmiddels jaarlijks terugkerende Requiemconcert in Nieuwegein ter gelegenheid van dodenherdenking.

2003-2009 Ad Bethlehem

Ad Bethlehem (1960) gaf van 2003 tot 2009 leiding aan Houtens Kamerkoor Rondo.

Ad is afgestudeerd aan het Conservatorium van Hilversum voor het hoofdvak orgel. Vervolgens heeft hij bij diverse koren ervaring opgedaan als dirigent en heeft hij zich verder bekwaamd in koordirectie via een applicatiecursus voor vakmusici.

2002-2003 Geerten van Gelder

Geerten van Gelder (1953) studeerde piano en schoolmuziek aan het Conservatorium in Utrecht. Hij volgde een opleiding tot pianostemmer en deed dirigentencursussen: Kurt Thomas en SNK.

Op vijftienjarige leeftijd schreef hij zijn eerste compositie voor piano. Daarna volgden nog vele composities, zowel instrumentale als vocale. In april 2002 werd in het project ‘Wat de wind wil…’ koormuziek van zijn hand uitgevoerd. Vlak daarna maakte hij de start mee van Rondo en in het seizoen 2002/2003 was hij dirigent.